Loading

Szavatosság

SZAVATOSSÁG:

12 hónap szavatosságot vállalunk (kivéve a szennyeződésekből vagy a szakszerűtlen beüzemelésből származó károsodások), mely az általunk beépített alkatrészekre és elvégzett munkákra vonatkozik, amennyiben a beüzemelés szakszerűen történik, a szervó rendszer olaja és szűrői igazolható módon lecserélésre kerül- nek. A gépjárművön esetlegesen meglévő vezérlési és egyéb hibákért és azok következményeiért felelősséget nem tudunk vállalni! Szükséges lehet a beépítési környezet (pl.zárlatos kábelköteg, kopott megégett stekkerek, főáramköri biztosítékok hibája, vezérlő panel hiba, hidraulikus rendszer alkatrészei -tatály , szivattyú- ) nem megfelelő állapotának javítása, melynek költsége megrendelőt terheli.

Az alábbiak betartása mellett tudjuk garantálni a fődarab gyári értékének megfelelő működését:

Kormányművek esetében :

Figyelni kell a gumiharangokra és bilincseire, azok épségére, ugyanis ezek zárják el az érzékeny kormánymű szárat-fogaslécet- a környezeti szennyeződésektől. Ez egy, a porvédők álltal hermetikusan lezárt por és vízmentes terület, mondhatni a kormánymű első védelmi pajzsa.

A megrozsdásodott fogaslécek,( az esetek 90%- a ) már arra utal hogy a rendszerbe bejutott a víz!

A folyásos kormányművek esetében a szervóolajba bejutott szennyeződések a szivattyú belső szerkezetét is károsítják!

Elektrohidraulikus szervópumák az esetek nagy százalékában beáznak vagy párától oxidálódnak, így a szivattyú elektronikája lesz zárlatos .

Különféle hibákat produkál: szakaszos működés, teljes leállás, eps hibák , stb .

Ezért a felújított fődaraboknál nagyon fontos, a sorcsatlakozók tömítettségét ellenőrízni, minden esetben tömítőpasztával tömíteni!

Bármilyen kérdése van hívja műszaki kollágánkat: +36 30 878 22 08munkanapokon 8-17 óráig!

×
GYORS ÁRAJÁNLAT