Loading

Kormánymű szerviz

KORMÁNYMŰ FELÚJÍTÁS, SZERVÓJAVÍTÁS, ELEKTROMOS KORMÁNYOSZLOPOK

A kormánymű felújítás menete:

  1. A hibás kormányművet, szervószivattyút, kormányoszlopot ki kell szereltetni szervizben. Mi csak a kiszerelt alkatrészt javítjuk vagy cseréljük. (Igény esetén a ki és beszerelésre tudunk ajánlani partnerszervizt.
  2. A kiszerelt alkatrészt be kell juttatni hozzánk, elküldheti futárral, kérésére mi is küldünk futárt vagy behozhatja személyesen is.
  3. A szétszerelés és állapotfelmérés után pontos árajánlatot adunk.
  4. Amennyiben megrendeli a javítást, mi határidőre elvégezzük.
  5. Az elkészült alkatrészt kiszállítjuk Önnek vagy bejöhet érte személyesen is. (Ha a kormánymű felújítás nem lehetséges, forgalmazunk felújított kormányműveket is.)

Kormánymű felújítás vagy szervójavítás?

  1. Kattintson a gyors árajánlat kérése gombra
  2. Töltse fel a forgalmi fotóját vagy írja be az autó adatait (típus, évjárat, alvázszám)
  3. Kollégánk hamarosan jelentkezik az árajánlattal.
  4. Megrendelés után az ígért határidőre javítjuk a kormányművet, elektromos kormányoszlopot vagy az elektrohidraulikus szervószivattyút.
elektromos szervó javítás

SZAKMAI KÉRDÉSE VAN?​

MUNKATÁRSUNK A HÉT MINDEN MUNKANAPJÁN

    08-18 ÓRÁIG FOGADJA HÍVÁSÁT

Vélemények a Keraprogress Kft-ről​

"Skoda Fabiam mindennapi használatban van ezért nagyon rosszul érintett, mikor elment a szervóm. A Keraprogress Kft-nél azonnal kaptam egy Koyo elektrohidraulikus csereszivattyút, csak pár órát állt az autóm! Korrekt csapat, köszönöm!"

"Ford Focusom elektromos kormányművét cseréltettem a Keraprogress Kft-nél. Simán ment minden! Csak leraktam az autót, elvégezték a ki-be szerelést is egy helyen! További jó munkát!

Kormánymű felújítás? Vagy valami mással van gond? 

Ha az autónk kormányzásával van gond, hajlamosak vagyunk azonnal kormánymű hibára és persze a kormánymű felújításra, cseréjére gondolni. Minden autóban van kormánymű és a legtöbben van szervó is, ami segíti a kormányzást. Sok esetben nem a kormánymű hibás, hanem a szervó. Ha nem biztos benne, hogy mi a hiba, hívja kollégánkat! A legtöbb típusnál ismerjük a hibajelenségeket, a hibakódokat. Elektromos kormányszervó hibáknál mindig olvastassa ki a hibakódokat a kiszerelés előtt. Kormányművekben, elektromos és elektro-hidraulikus szervókban specialisták vagyunk

 

Kormánymű felújítás és a típushibák

A konkrét típustól és az adott hiba jellegétől függ, hogy érdemes-e az alkatrészt felújítani, javítani vagy jobban járunk a cserével. Ha nem javítható vagy nem éri meg a javítás, akkor a legtöbb esetben tudunk adni kedvező árú felújított alkatrészeket. Amikre szükség lehet: hidraulikus és elektromos kormányművek, elektromos kormányoszlopok és elektrohidraulikus szervószivattyúk.

Kormanymű felújítás

Kormánymű felújítás: hogyan zajlik, mik a típushibák?

Amikor valami gond van a kormányzással, kormányozhatósággal, az egyik első gondolata a legtöbb sofőrnek a kormánymű csere vagy felújítás. Természetesen az összes autóban van kormány és a legtöbben szervó kormány is. Mielőtt leírnánk az egész kormányművet, először a szervót kell megnézetni, nagyon sokszor ez a ludas. Az újabb autókat már főleg nem lehet és nem érdemes otthon piszkálgatni és javítani próbálni, sokszor nem csavarhúzóra, hanem számítógépre és speciális számítógépes programokra van szükség a valódi segítséghez. Érdemes lehet olyan csapathoz fordulni, amelyik szakértőként ért a szervókhoz, elektro-hidraulikus szervókhoz és kormányművekhez, mint a Keraprogress Kft. csapata.

Hogyan zajlik a kormánymű felújítás?

Legelőször nincs más teendő, mint egy szervizben kiszerel(tet)ni a kormányoszlopot, kormányművet és szervószivattyút. Ezt több szerviz is el tudja végezni, majd ezután a hibás kiszerelt alkatrészt eljuttathatjuk szakértő szervizbe. Ez megtehetjük személyesen, futárral, vagy a szerviz is tud futárt küldeni.

Az alkatrész szétszerelése és állapotának felmérése után kapunk egy pontos árajánlatot. Megrendelés esetén határidőre készül el a javítás a kormánymű-szakszervizben. Miután elkészül az alaktrész javítása, ezért el lehet menni személyesen, vagy ismét, futárral is lehetséges a kiszállítás.

Kormánymű javítás, felújítás vagy csere

Laikusként nehéz tudni, hogy pontosan mi a kormánymű hibája és mi az ideális hozzáállás és mit kell vele tenni. A szakemberek szerencsére tudják, hogy mik egy adott típus típushibái, melyik alkatrészt érdemes felújítani, melyiket cserélni és ha a javítás nem éri meg, sok esetben van lehetőség új alkatrészek helyett olcsóbb felújított darabok vásárlására is. Ahogy fentebb utaltunk rá, több esetben a kormánymű cseréje vagy javítása helyett a kormányszervó javítás a megoldás, amely gyors és egyszerű az esetek jelentős részében.

Milyen hosszú ideig tart a kormánymű megszerelése?

A Keraprogress Kft-nél tudjuk, hogy nagyon fontos az ügyfél ideje, a javítási idő a legtöbb esetben egy vagy két nap. Mivel a cég kormánymű javításra specializálódik, nagyon sok esetben akkor is tudunk segíteni, amikor más szervizek már feladták. A jó hír az, hogy újabb autóval is betérhet hozzánk: elektrohidraulikus szervót, elektromos kormányművet és elektromos kormányoszlopot is javítunk. Ha nem személyautóban, hanem nagyobb járművekkel van gond (teherautók, buszok, kamionok), ezek golyóorsós kormányműveit is meg tudjuk javítani.

Ha pedig a szervó semmiképp sem javítható, akkor is van megoldás. Kormányművet külföldről is tudunk behozni, olcsóbban, garanciával is. Sok gyakori típus nálunk is megtalálható.

×
GYORS ÁRAJÁNLAT