Loading

Webáruház

Webáruház

Akció!

Flying Ninja

Original price was: 15 Ft.Current price is: 12 Ft.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo.

Leírás

Ha a kormányműve folyik, lóg vagy kopog, a legtöbb esetben javítható!
Juttassa el hozzánk a kiszerelt kormányművet!
Hozza be személyesen (1062 Budapest Bajza utca 62.) vagy kérjen futárt!
Kérje a szervó elszállítását! – Érte megyünk és megjavítjuk a szervót! Kormánymű és szervó javításra szakosodott cég vagyunk

* Javítás után vissza is szállítjuk
* Javítjuk tehergépjárművek kormányműveit is
* 1-3 munkanapon belül kész

2990 Ft Áfával, csak a javítás után fizetendő

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.  [honeypot website][honeypot email]

  [group Gyors]


  [/group]

  Hétköznapokon 8.00-18.00 órán belül munkatársunk általában 1 órán belül visszahívja. Igényét hétvégén is leadhatja, igyekszünk mihamarabb válaszolni.

  Szervótípusok és a javítások árai:

  Ékszíjas v hagyományos: 35-55 eFt
  Elektrohidraulikus: 55-95 eFt
  Elektromos kormányoszlop: 75 eFt-tól
  Elektromos kormánymű: 95 eFt-tól
  Tehergépjárműveknél:  80 eFt-tól
  * bruttó ár, garanciával

  Szervóhibák és javításuk (személy és kisteher – 3,5t alatt):

  Ékszíjtárcsás (hidraulikus) szivattyúknál olajfolyás, gyenge teljesítmény, hangos működés gyakori. Ezek oka szinte mindig valamilyen kopott alkatrész (tengely, fogak, csapágy), melyek cseréjével a hiba megszüntethető.

  Elektrohidraulikus szivattyúknál az ismert hibajelenségek: néha megy néha nem, teljesen megállt. Oka lehet olajfolyás vagy beázás, mindkettő károsíthatja az elektronikát. A hibás alkatrészek cseréjére és tökéletes tömítettségre van szükség.

  Elektromos kormányoszlop hibajelenségek: kitekeri oldalra a kormányt, egyik oldalra nincs szervó vagy egyáltalán nincs. A hibát okozhatja a kormányszög jeladó meghibásodása és a rossz kommunikáció is.

  Elektromos kormánymű meghibásodásakor legtöbbször egyáltalán nincs szervó. A legösszetettebb típus, hibája lehet elektromos (kommunikáció, vezérlési hiba, elektromotor hiba) és mechanikus (kopás, törés). Elsődleges a pontos hibameghatározás.

  A hiba meghatározása és a javított alkatrész működésének ellenőrzése is csak az erre a célra speciálisan fejlesztett szervó teszt-berendezéssel végezhető.

  A hibás alkatrészek cseréje csak gyári vagy minimum ennek megfelelő minőségel végezhető.
  A javítás után a szervó helyes működése a berendezéssel ellenőrizhető.

  Önnek milyen típusú szervója van? Ha nem tudja pontosan kérje telefonos segítségünket!

  ×
  GYORS ÁRAJÁNLAT