Loading

Elektromos kormányművek és elektromos kormányoszlopok cseréje

Cserekormányművek - elektromos kormányművek -1

A legtöbb esetben tudunk biztosítani cseredarabot elektromos kormányművek, kormányoszlopok, elektromos szervószivattyúk esetén.

Mikor lehet szükség cseredarabra?
Elektromos kormányszervóknál a hibakeresés, a javítás és az alkatrész beszerzés időigényes lehet. Sok típusnál emiatt cserét javaslunk a javítás árában.

Vannak helyzetek, amikor a szervóhiba még ideiglenes, így az autó még korlátozottan használható és egyszerűen nem tudjuk napokra nélkülözni. Ilyenkor a megbeszélt napra szállítjuk a cserekormányművet az autószervízbe.

Ha a szervókormány javítása nem lehetséges vagy nem gazdaságos akkor is a csere jöhet szóba. Ez lehet bizonyos mechanikai (pl. túlkopás) és elektromos hibáknál (pl. szétégett panel).

A lehető legpontosabban írja le az ajánlatkérésben vagy mondja el kollégánknak telefonban, hogy pontosan milyen hibajelenséget tapasztalt (pl.: elment a szervó, de újraindításkor visszajött, kigyújtotta a szervólámpát, kitekerte a kormányt az egyik irányba, kopogást, kattanást lehet hallani, stb.)

Az elektromos szervókormányok elég összetett működésűek, sok más vezérlő egységgel is kapcsolatban lehetnek. Az ESP hibája miatt lehet, hogy a szervókormány sem fog jól működni. Kérjük segítse munkánkat és kímélje meg magát is a felesleges kiadásoktól! Elsődleges a pontos hibameghatározás. Minden esetben diagnosztikai eszközzel olvastassuk ki a hibakódokat. Ezekből rendszerint következtethetünk a hibára és előzetes árajánlatot tudunk adni.

Cserekormányművek - elektromos kormányoszlopok -2

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk 8-17 óráig elérhető: kollégáink rövid időn belül válaszolnak!

Messengeren

Írok, kérdezek vagy csatolmányt, fényképet küldök

Viberen

Írok, kérdezek vagy küldök fotót az alkatrészről, forgalmiról

Visszahívást kérek

Kollégánk munkaidőben visszahívja, ha megadja a számát!

Visszahívást kérek

Kollégánk munkaidőben visszahívja, ha megadja a számát!

A cseredarab beazonosításához meg kell adni az autó forgalmijából az adatokat, vagy ha rendelkezésre áll. Ha már ki van már szerelve, akkor az eredeti elektromos kormányműről ill. kormányoszlopról ez leolvasható.

A forgalmi fotója, bediktált adatai vagy a cikkszám alapján kollégáink rövid idő alatt beazonostíják az Ön autójához szükséges cseredarabot és elküldik Önnek árajánlatunkat.

Miért válasszon minket?

  • Gyakori típusok azonnal vagy rövid határidővel
  • Normál árak, magas minőség
  • 1 év garancia minden felújított termékünkre
  • Csak gyári vagy azonos minőségű alapanyagok
  • Tesztberendezések a minőség biztosítására

Juttassa el hozzánk a kiszerelt alkatrészt! (elektrohidraulikus szervószivattyú, elektromos kormányoszlop, elektromos kormánymű). 
Kérje ingyenes futárunkat vagy hozza be személyesen (1062 Budapest Bajza utca 62.)

Mire figyeljen,ha elektromos szervót, elektromos kormányművet, elektrohidraulikus szervószivattyút akar vásárolni?

Cserekormányművek - pontos beazonosítás -3

1.

A cseredarab beszámítása. Ha Ön leadja a régi kormányszervót az eladó 30-70 eFt áron „beszámítja” az új árába. Van, ahol ki kell fizetni a cseredarab összegét és majd visszautalják, ha bevizsgálták a leadott cseredarabot. Kellemetlen meglepetés lehet, hetek múlva kiderül, mégse lesz visszautalva az összeg, mert az alkatrész nem újítható fel. Ekkorra már általában jól elfáradunk az ügyben és lenyeljük a veszteséget… Pedig mindez megelőzhető, ha előre tisztázzuk a részleteket.

2.

Pontos kormánymű típus/gyári szám. Itt az évjárat és az autótípus, kérek hozzá egy kormányművet! Sajnos nem mindig ilyen egyszerű… Ugyanazt az évjáratot is sokszor többfajta kormányművel szerelték, melyeknek különböző lehet a felfogatása, a hossza, stb. Sokszor az autószerelők is belekeverednek internetes katalógusok, a sok forgalmazó (nem mindig pontos) adataiba. A beazonosításban és a beszerzésben sok éves tapasztalatunkkal vagyunk ügyfeleink segítségére és persze az eddigi hibáinkat sem követjük el kétszer:)
Ha szeretne árajánlatot kérni fotózza le a forgalmit és csatolja be az ajánlatkérő űrlapunkhoz. Ha már ki van szerelve, küldje el a gyári számát.

Cserekormányművek - remanufactured columns - felújított oszlopok -4

3.

Az ár: a gyári szervók, kormányművek mellett ismert gyártók felújított vagy újragyártott (és nem utángyártott) termékeit forgalmazzuk, ezek megfelelnek az előírt minőségnek és áraik jóval kedvezőbbek  az új termékek árainál.

×
GYORS ÁRAJÁNLAT