Loading

Rólunk

történetünk a folyamatos fejlődés

Folyamatos fejlődés

A hidraulikus szervókormányok mechanikai ismereteket, az elektromos kormányművek és kormányoszlopok elektronikai szaktudást, diagnosztikai ismeretet igényelnek. Szakembereink és a minőségi beszállítói háttér a munkánk sikerének alappillérei.

Büszke vagyok a csapatomra, mert a szakmai ismeretek mellett emberileg is magas elvárásoknak felelnek meg. Így tudunk az autószervizeknek és magánembereknek kiemelkedő szolgáltatást biztosítani.

Diagnosztikai és technológiai gépparkunk folyamatos fejlesztése mellett raktárkészletünk bővítése is kiemelt törekvésünk. Építjük szerviz partnerhálózatunkat, így ügyfeleink részére a ki- és beszerelés minőségét is garantálni tudjuk. 

Aláírás

Sulcz Zoltán
Ügyvezető, autóelektronikai műszerész

Küldetésünk

Mindnyájan jól tudjuk: ha megáll a szervókormány, megáll az autó. Ilyenkor felborulhat a megszokott családi életünk, megakadhat a munkavégzés. Ebből a helyzetből szeretnénk az elvárásokat messze meghaladó szolgáltatással elégedettséget hozni ügyfeleink számára.

Jövőképünk

Magyarországon és a környező országokban az elektromos szervókormányok területén vezető szerepet töltünk be újragyártó és forgalmazó cégként. Célunk, hogy szolgáltatási színvonalunk váljon általános piaci sztenderddé.

Értékeink
  • Egyedülállóan Ügyfélszolgálat

  • Minőség mindenekelőtt

  • Kiemelkedő árérték arány biztosítása

  • Teljes körű szolgáltatásra törekszünk

EPS Optimum Kft

Miben vagyunk kiemelkedőek?

Mindent megteszünk azért, hogy a kormányműjavítás vagy csere tervezhető, egyszerű és gördülékeny legyen, ügyfeleinknek és a szervizeknek egyaránt.

Kérjen ajánlatot - 1 perc!
Ügyfél központú szolgáltatás

A probléma megjelenésétől a teljes megoldásig segítjük ügyfeleinket és elérhetőek vagyunk szakmai kérdések esetén is. A folyamatosan tájékoztatás mellett, tervezhető pontosan tartott időrenddel segítjük, hogy az autót a lehető legrövidebb időn belül újra használatba tudják venni.

Kiemelkedő ár-érték arány

Kiemelkedő szolgáltatás, megengedhető áron. Minden megvalósuló munkánkhoz ingyenes szállítást, ingyenes bevizsgálást biztosítunk. Valamennyi hozzánk kerülő munkánál az autó és gazdájának legmegfelelőbb megoldást fogjuk ajánlani: felújítást és cseredarabot egyaránt tudunk biztosítani.

Minőségbiztosítás

Újragyártott termékeink minőségéhez nem férhet kétség, mivel a legjobb minőségű anyagokat használjuk. Elektromos és mechanikus tesztekkel ellenőrizzük le az elkészült felújítások megfelelő minőségét. Termékeinkre egységesen 1 év garanciát biztosítunk menetkilométertől függetlenül.

Partnereink

Autószervízre van szüksége? Országos Partnerhálózatot építünk!

Az egyre bonyolutabb szervórendszerek ki- és beépítése szakmai felkészültséget és megfelelő diagnosztikai eszközöket igényel. Válasszon szervízt szervízpartnereink közül, akiknek munkájában és hozzáállásában mi már bízunk.

+36 30 083 3553

×
GYORS ÁRAJÁNLAT