Loading

Tanácsok a csomagoláshoz

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatni szeretném a megfelelő csomagolás pontos részleteiről, hogy alkatrésze minden sérülés nélkül érkezzen be hozzánk. Az áru csomagolása a feladók felelőssége, a szervóegység visszaútjáról és csomagolásáról mi gondoskodunk.

Az esetleges kellemetlenségek elkerüléséért, kérjük figyelmesen olvassa el.

Csomagolási információk:

  • Olajfolyás elkerülésére csomagolja DUPLA nejlonba az alkatrészt!
  • Védje a csatlakozókat és a kiálló részeket – ezeket tekerje körbe gondosan!
  • Minden esetben DOBOZOLNI kell: erős falú kartondobozt használjon vagy formatartó csomagolóanyagot.
  • Töltse ki a dobozon belül az üres részeket, hogy az alkatrész ne verődjön a dobozban!

A nem megfelelő csomagolás miatt keletkező esetleg károkért felelősség cégünket semmilyen formában nem terheli.

Ha a küldemény külső csomagolása sérülten érkezik a GLS központjába, akkor megállítják és körbecsomagolják. Ezért +5000 Ft PÓTDÍJAT számítanak fel, amit a javítás végösszege felett mi is kiszámlázunk.

Ha nincs bedobozolva a küldemény, akkor legtöbb esetben el sem hozza a futár a feladótól, de ha igen szintén +5000 Ft PÓTDÍJAT számítanak fel, nem megfelelő csomagolás miatt.

Mit tehet Ön a gondos csomagoláson felül?

Készítsen fotót, amikor elkészül a csomagolással, a még le nem zárt doboz beltartalmáról, a kitöltő anyag mennyiségét, elrendezését mutassák be a képek.

GLS Kárügyintézés felé csak abban az esetben áll módunkban kárigényt beadni az Ön csomagjával kapcsolatban, ha feladás előtt készítenek fotót.

Ezt a levelünket a futár rendeléssel egyidőben küldjük meg Ügyfeleinknek, így a küldemény futárnak átadásával a levelünkben foglaltakat Ön tudomásul veszi és elfogadja.

Üdvözlettel:

Nem megfelelőcsomagolásra példák:

A csomag külső csomagolása gyenge karton doboz volt.

Tanácsok a csomagoláshoz
Tanácsok a csomagoláshoz

A küldeményének eredeti doboza átnedvesedett, mert annak tartalmát képző gépalkatrész olajjal együtt került feladásra, egy nyitott fóliában.

Tanácsok a csomagoláshoz
Tanácsok a csomagoláshoz

Az alkatrész szabadon mozoghatott kitöltő anyag nélkül a doboz belsejében, a szállítás során kiverte a doboz oldalát.

Tanácsok a csomagoláshoz
Tanácsok a csomagoláshoz

Feladó nem használt dobozt.

Tanácsok a csomagoláshoz

————————————————————————–

https://gls-group.eu/HU/hu/altalanos-uzleti-feltetelek:

5. Csomag, csomagcímke, csomagolás, címzés, lezárás

Az áru gondos és szakszerű csomagolása biztosítja azt, hogy a feladott csomag a gépi csomagkezelésre, rakodásra, hatékony közúti továbbításra alkalmas legyen és így az áru sérülésmentesen érkezzen meg a címre.

A megfelelő csomagolás minden esetben a külső és belső csomagolás együttes meglétét jelenti, ahol a külső csomagolás 5 rétegű kartondoboz vagy azzal egyenértékű formatartó csomagolóanyag.

A dobozokat optimálisan ki kell használni, a csomagolóanyag megfelelő mérete és minősége, valamint a teljes tér belső kitöltése megóvja az árut.

Törékeny áru hungarocellel vagy egyéb bélelő, töltőanyaggal legyen körbevéve, külső csomagolásként kizárólag formatartó kartondoboz fogadható el. „A „Törékeny” jelzés gondosságra int, de nem védi az árut.

A GLS rendszerén áthaladó csomagok biztonságos továbbíthatósága érdekében fontos a küldemények megfelelő csomagolása. Ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani „Helyes csomagolás” című animált kisvideónkat és tájékoztatónkat, melyet az alábbi linkeken érhet el:

×
GYORS ÁRAJÁNLAT