Szervókormány javítás

PlayPause
Slider

Szervójavítás

KÉRJE MUNKASTÁRSUNK SEGÍTSÉGÉT!

Ha a szervó nem működik megfelelően, a legtöbb esetben javítható!
Szervószivattyú? Kormányszervó? Elektromos szervó? Szervókormány? Juttassa el hozzánk a kiszerelt szervót!
Hozza be személyesen (1062 Budapest Bajza utca 62.) vagy kérjen futárt!
Kérje a szervó elszállítását! – Érte megyünk és megjavítjuk a szervót! Kormánymű és szervó javításra szakosodott cég vagyunk

* Javítás után vissza is szállítjuk
* Javítjuk tehergépjárművek kormányműveit is
* 1-3 munkanapon belül kész

Budapesten és országosan is.

– Olajfolyás elkerülésére csomagolja dupla nejlonba az alkatrészt!
– Védje a csatlakozókat, kiálló részeket – gondosan csomagolja be!
– Erős falú kartondobozt használjon,
töltse ki a dobozban az üres részeket, hogy az alkatrész ne mozoghasson!


  Hétköznapokon 8.00-18.00 órán belül munkatársunk általában 1 órán belül visszahívja. Igényét hétvégén is leadhatja, igyekszünk mihamarabb válaszolni.

  Szervótípusok és a javítások árai:

  Ékszíjas v hagyományos: 35-55 eFt
  Elektrohidraulikus: 55-95 eFt
  Elektromos kormányoszlop: 75 eFt-tól
  Elektromos kormánymű: 95 eFt-tól
  Tehergépjárműveknél:  80 eFt-tól
  * bruttó ár, garanciával

  Szervóhibák és javításuk (személy és kisteher – 3,5t alatt):

  Ékszíjtárcsás (hidraulikus) szivattyúknál olajfolyás, gyenge teljesítmény, hangos működés gyakori. Ezek oka szinte mindig valamilyen kopott alkatrész (tengely, fogak, csapágy), melyek cseréjével a hiba megszüntethető.

  Elektrohidraulikus szivattyúknál az ismert hibajelenségek: néha megy néha nem, teljesen megállt. Oka lehet olajfolyás vagy beázás, mindkettő károsíthatja az elektronikát. A hibás alkatrészek cseréjére és tökéletes tömítettségre van szükség.

  Elektromos kormányoszlop hibajelenségek: kitekeri oldalra a kormányt, egyik oldalra nincs szervó vagy egyáltalán nincs. A hibát okozhatja a kormányszög jeladó meghibásodása és a rossz kommunikáció is.

  Elektromos kormánymű meghibásodásakor legtöbbször egyáltalán nincs szervó vagy újraindítás után néha visszajön. A legösszetettebb típus, hibája lehet elektromos (kommunikáció, vezérlési hiba, elektromotor hiba) és mechanikus (kopás, törés). Elsődleges a pontos hibameghatározás.

  A hiba meghatározása és a javított alkatrész működésének ellenőrzése is csak az erre a célra speciálisan fejlesztett szervó teszt-berendezéssel végezhető.

  A hibás alkatrészek cseréje csak gyári vagy minimum ennek megfelelő minőséggel végezhető.
  A javítás után a szervó helyes működése a berendezéssel ellenőrizhető.

  Önnek milyen típusú szervója van? Ha nem tudja pontosan, kérje telefonos segítségünket!

  Még nincs kiszerelve?
  A javításhoz a kormányművet sajnos ki kell szerelni. A legjobb, ha egy közeli autószerelővel kiszerelteti a kormányművet.

  Mi a teendő, ha a szerelő kiszerelte?
  – Hozza be személyesen is a 1062 Budapest Bajza utca 62-be (ennek az az előnye, hogy így jut be hozzánk a kormánymű, kormányoszlop vagy elektrohidraulikus szervószivattyú a leggyorsabban.)
  – Küldünk futárt a kiszerelt kormányműért, csak jelezze ezt felénk ezt a fenti „Futár Rendelése” kitöltésével vagy telefonon. Budapesten belül még aznap érte megy, az ország többi részére másnap.

  Ha nem ismer megbízható autószerelőt vagy nem akar keresgélni, Budapesten a 16. kerületi partnerszervizünk ki is szereli Önnek. Évek óta dolgozunk velük, megbízhatóak. A ki-és beszerelés ára nettó kb 20 ezer forinttúl indul, az ár függ az autó típusától. Ha ezt választja, vigye az autóját a szervizbe, onnantól minden a mi dolgunk. A megjavított alkatrészeket visszaszerelik Ön pedig érte mehet. 

  További információért hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 30 878 22 08

  Miért érdemes a Keraprogress Kft-t választani?
  – 1 vagy 2 nap javítási idő. Amíg a kormányművet javítjuk, az autó általában foglalja a helyet az emelőn. Ezért igyekszünk a leggyorsabban megjavítani.
  Kormánymű Javító Specialista vállalkozás vagyunk. Mi általában akkor is tudunk segíteni, amikor mások már felteszik a kezüket.
  Elektromos kormányművet, elektromos kormányoszlopot, elektrohidraulikus szervót is javítunk.
  – Javítunk golyóorsós kormányműveket is (teherautók,kamionok, buszok kormányművei)
  – Mi történik, ha nem javítható a szervó? Mi akkor sem hagyjuk cserben ha a szervó nem javítható. Ilyenkor külföldről hozunk be kormányművet kedvező árakon, garanciával. Készleten is tartunk sok gyakori típust.

  Hogyan csomagolja be a szervót, ha mi küldjük a futárt?
  1. Szerelje le róla az axiális csuklókat.
  2. Csomagolja a szervót vagy kormányművet dupla nejlon borításba az olajfolyás elkerülésére.
  3. Töltse ki a dobozban az üres teret papírral, ronggyal.
  4. Zárja le a dobozt ragasztószalaggal.
  +1 Töltse ki és küldje el az oldal tetején az “Elszállítás kérése” formot.

  Érdeklik a kormányműjavítás részletei?
  Ahhoz, hogy meg tudjuk tisztítani a kormánymű alkatrészeit, darabjaira kell szednünk. Ezután látható pontosan a hiba oka. A kopott alkatrészeket cseréljük, ezek lehetnek: csapágyak, perselyek, teflongyűrűk, szimeringek. A rozsda okozta berágódásokat visszamunkáljuk. Nem dolgozunk olcsó anyagokkal, nehogy egy pár ezer forintos spórolás később sok bosszúságot és súlyos tízezres költségeket okozzon. Ellenőrizzük az axiális csuklókat, cseréljük a porvédő gumiharangokat. Az összeszerelést követően beállítjuk a kormányművet, hogy működése optimális legyen. Javításainkhoz „H”-engedéllyel ellátott megfelelőségi tanúsítványt adunk.
  A kormánymű javítása után fontos a futómű beállítása is, ami pár ezer forintos tétel, ne feledkezzen meg róla.

  Javítjuk kisteher gépjárművek, teherautók, kamionok, buszok kormányműveit is.
  Ezek részleteiről telefonon tudnak felvilágosodást adni a műszaki kollégák: +36 30 878 22 08

  Mire figyeljen ha elektromos szervót, elektromos kormányművet, elektrohidraulikus szervószivattyút akar vásárolni?
  1. A cseredarab beszámítása. Ha Ön leadja a régi kormányművét az eladó 30-70 eFt áron „beszámítja” az új árába. Van ahol ki kell fizetni a cseredarab összegét és majd visszautalják, ha bevizsgálták a leadott kormányművet. Kellemetlen meglepetés lehet, ha egy hónap múlva kiderül, mégse lesz visszautalva az összeg. Ekkorra már általában jól elfáradunk az ügyben és lenyeljük a veszteséget… Pedig mindez megelőzhető, ha előre tisztázzuk a részleteket.
  2. Pontos kormánymű típus/gyári szám. Itt az évjárat és az autótípus, kérek hozzá egy kormányművet! Sajnos nem mindig ilyen egyszerű… Ugyanazt az évjáratot is sokszor többfajta kormányművel szerelték, melyeknek különböző lehet a felfogatása, a hossza, stb. Sokszor az autószerelők is belekeverednek internetes katalógusok, a sok forgalmazó (nem mindig pontos) adataiba. A beazonosításban és a beszerzésben sok éves tapasztalatunkkal vagyunk ügyfeleink segítségére és persze az eddigi hibáinkat sem követjük el kétszer:)
  Ha szeretne árajánlatot kérni fotózza le a forgalmit és küldje el nekünk. Ha már ki van szerelve a kormánymű, küldje el a gyári számát.
  • Emailben a címre és
  • Viber-en, Whatsup-on a +36 30 878 22 08-as számra és ajánlatot adunk a megfelelő kormányműre.

  3. Az ár: a gyári szervók, kormányművek mellett ismert gyártók felújított vagy újragyártott (és nem utángyártott) termékeit forgalmazzuk, ezek megfelelnek az előírt minőségnek és áraik jóval kedvezőbbek  az új termékek árainál.