Elektromos szervó javítás és felújítás

PlayPause
Slider

ELEKTROMOS KORMÁNYOSZLOPOK 2 ÉV GARANCIÁVAL !

Renault Megane, Fiat Punto 2, Grande punto, Hynday i30, Opel Corsa B, C, Nissan Micra, Kia Soul, Opel Meriva, Opel combo, stb.

Ha az elektromos kormánymű nem működik vagy javítani tudjuk vagy csere kormányoszlopot biztosítunk!
Ha az autóban elektromos rásegítéssel működik a kormányzás, egyszerűen elektromos kormányműnek vagy elektromos szervónak nevezzük.
Elektromos kormánymű? Elektromos kormányoszlop? Elektrohidraulikus szervószivattyú?
Minden esetben számíthat ránk.
Hozza be a kiszerelt kormányoszlopot személyesen (1062 Budapest Bajza utca 62.) vagy kérjen futárt!

Budapesten és országosan is.

– Olajfolyás elkerülésére csomagolja dupla nejlonba az alkatrészt!
– Védje a csatlakozókat, kiálló részeket – gondosan csomagolja be!
– Erős falú kartondobozt használjon,
töltse ki a dobozban az üres részeket, hogy az alkatrész ne mozoghasson!


  Hétköznapokon 8.00-18.00 órán belül munkatársunk általában 1 órán belül visszahívja. Igényét hétvégén is leadhatja, igyekszünk mihamarabb válaszolni.

  Elektromos kormányművek típusai és a javítás árai:

  Elektromos kormányoszlop 69 eFt-tól.
  1-3 munkanapon belül kész, 1 év garanciát vállalunk.
  Bruttó ár, garanciával. Kormánymű és szervó javításra szakosodott cég vagyunk.

  Gyakori autótípusok elektromos kormányoszlop, elektromos szervó hibákkal:
  Renault Megane, Nissan Micra, Fiat Punto 2, Fiat Grande Punto, Hyunday i30, Opel Corsa A, Corsa B, Kia Soul, opel Meriva, Opel Combo

  Elektromos kormánymű hibák, hibajelenségek, amikkel leggyakrabban találkozunk:
  Egyáltalán nem működik, kitekeri a kormányt egyik irányba, egyik irányba nem segít rá, furcsa hangokat lehet belőle, nem kommunikál.

   

  Elektromos kormányművek, kormányszervók hibái és javításuk:

  Elektromos kormánymű – Elektromos hibák: kommunikációs hiba, vezérlési hiba, elektromotor hiba. A hibás alkatrészek vagy javíthatók vagy gyári alkatrészekkel pótolhatók. Hangos működés, kattogó zaj esetén mechanikai hiba valószínű, ilyenkor a kopott, törött alkatrészeket kell cserélni.

  Elektrohidraulikus szivattyúknál az ismert hibajelenségek: néha megy néha nem, teljesen megállt. Oka lehet olajfolyás vagy beázás, mindkettő károsíthatja az elektronikát. A hibás alkatrészek cseréjére és tökéletes tömítettségre van szükség.

  Elektromos kormányoszlop hibái: kitekeri oldalra a kormányt, egyik oldalra nincs szervó vagy egyáltalán nincs. A hibát okozhatja a kormányszög jeladó meghibásodása, a rossz kommunikáció. Mechanikai hiba esetén szorulhat, zajt hallhatunk ami a hibás alkatrészek cseréjével javítható.

  Elektromos kormánymű meghibásodásakor legtöbbször egyáltalán nincs szervó. A legösszetettebb típus, hibája lehet elektromos (kommunikáció, vezérlési hiba, elektromotor hiba) és mechanikus (kopás, törés). Elsődleges a pontos hibameghatározás.

  Számos típusból tartunk cseredarabot raktáron, így még gyorsabban megoldódhat az elektromos kormányművel kapcsolatos probléma.

  A hiba meghatározása és a javított alkatrész működésének ellenőrzése is csak az erre a célra speciálisan fejlesztett kormánymű teszt-berendezéssel végezhető.

  A hibás alkatrészek cseréje csak gyári vagy minimum ennek megfelelő minőséggel végezhető.
  A javítás után a szervó helyes működése a berendezéssel ellenőrizhető.

  Hogy történik az elektromos szervó, kormányszervó javítás?

  – Futárt tudunk küldeni, aki elszállítja a kiszerelt elektromos kormányművet, kormányoszlopot, szervószivattyút az ország bármely pontjáról, vagy behozhatja személyesen is a 1062 Budapest, Bajza utca 62-be.
  – Amint beérkezik hozzánk a kormánymű, megállapítjuk a hibát és felhívjuk telefonon, hogy pontosan mennyibe kerül a javítás.
  – Megjavítjuk a kormányművet és visszaszállítjuk Ön/autószerelő címére vagy elviheti személyesen is.
  – Ha ki van szerelve a kormánymű töltse ki a Futár és nyomja meg a „Kérem a futár” gombot az oldal tetején a jobb oldalon.
  Ha kérdése van, ha szeretne többet megtudni a kormányműjavítás menetéről, részleteiről, hívjon minket. Szívesen segítünk!

  Önnek milyen típusú szervója van? Ha nem tudja pontosan kérje telefonos segítségünket!

  Még nincs kiszerelve?

  A javításhoz a kormányoszlopot ki kell szerelni és a kulccsal együtt eljuttatni hozzánk.

  Mi a teendő, ha a szerelő kiszerelte?
  – Hozza be személyesen is a 1062 Budapest Bajza utca 62-be (ennek az az előnye, hogy így jut be hozzánk a kormánymű vagy szervószivattyú a leggyorsabban.
  – Küldünk futárt a kiszerelt kormányműért, csak jelezze ezt felénk ezt a fenti „Futár Rendelése” kitöltésével vagy telefonon. Budapesten belül még aznap érte megy, az ország többi részére másnap.

  Ha nem ismer megbízható autószerelőt vagy nem akar keresgélni, Budapesten a 16. kerületi partnerszervizünk ki is szereli Önnek. Évek óta dolgozunk velük, megbízhatóak. A ki-és beszerelés ára nettó kb 40 ezer forint, ez egy hozzávetőleges ár, függ a típustól, a rozsdásodás mértékétől, stb. Ha ezt választja, vigye az autóját a szervizbe, onnantól minden a mi dolgunk. A megjavított alkatrészeket visszaszerelik majd az autóba és Ön máris beülhet. További információért hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 30 878 22 08

  Miért érdemes a Keraprogress Kft-t választani?
  1 vagy 2 nap javítási idő. Amíg a kormányművet javítjuk, az autó általában foglalja a helyet az emelőn. Ezért igyekszünk a leggyorsabban megjavítani.
  Nálunk a porvédők cseréje benne van az árban. Ez akadályozza meg, hogy ne rozsdásodjon a kormánymű. Ha ez nem megfelelő, a kormánymű néhány hónapon belül tönkremehet.
  H-engedély – minden javításra.
  Kormánymű Javító Specialista vállalkozás vagyunk. Mi általában akkor is tudunk segíteni, amikor mások már felteszik a kezüket.
  Elektromos kormányművet, elektromos kormányoszlopot, elektrohidraulikus szervót is javítunk.
  Javítunk golyóorsós kormányműveket is (teherautók,kamionok, buszok kormányművei)
  Mi történik, ha nem javítható a kormánymű? Mi akkor sem hagyjuk cserben ha a kormányműve nem javítható. Ilyenkor külföldről hozunk be kormányművet kedvező árakon, garanciával. Készleten is tartunk sok gyakori típust.

  Hogyan csomagolja be a kormányoszlopot, ha mi küldjük a futárt?
  – Keményfalú kartondobozba csomagolja a kulccsal együtt. és töltse ki az üres részeket, hogy a kormányoszlop ne mozoghasson, a kiálló csatlakozók ne sérülhessenek.
  – Töltse ki a dobozban az üres teret papírral, ronggyal.
  – Zárja le a dobozt ragasztószalaggal.

  Érdeklik a kormányműjavítás részletei?
  Ahhoz, hogy meg tudjuk tisztítani a kormánymű alkatrészeit, darabjaira kell szednünk. Ezután látható pontosan a hiba oka. A kopott alkatrészeket cseréljük, ezek lehetnek: csapágyak, perselyek, teflongyűrűk, szimeringek. A rozsda okozta berágódásokat visszamunkáljuk. Nem dolgozunk olcsó anyagokkal, nehogy egy pár ezer forintos spórolás később sok bosszúságot és súlyos tízezres költségeket okozzon. Ellenőrizzük az axiális csuklókat, cseréljük a porvédő gumiharangokat. Az összeszerelést követően beállítjuk a kormányművet, hogy működése optimális legyen. Javításainkhoz „H”-engedéllyel ellátott megfelelőségi tanúsítványt adunk.
  A kormánymű javítása után fontos a futómű beállítása is, ami pár ezer forintos tétel, ne feledkezzen meg róla.

  Javítjuk kisteher gépjárművek, teherautók, kamionok, buszok kormányműveit is.
  Ezek részleteiről telefonon tudnak felvilágosodást adni a műszaki kollégák: +36 30 878 22 08

  Mire figyeljen ha kormányművet akar vásárolni?
  – A cseredarab beszámítása. Mi a leadott alkatrész árát azonnal beszámítjuk az árba.
  – Pontos kormánymű típus /gyári szám, alvázszám.

  ÁRAJÁNLATKÉRÉS

  Ha szeretne árajánlatot kérni fotózza le a forgalmit és küldje el nekünk. Ha már ki van szerelve a kormánymű, küldje el a gyári számát.
  • Emailben a címre és
  +36 30 878 22 08-as számon eléri az ügyfélszolgálatunkat és ajánlatot adunk a megfelelő elektromos kormányoszlopra, kormányműre, elektrohidrulikus szivattyúra.

  Ismert gyártók termékeit forgalmazzuk, ezek gyári minőséggel azonos alkatrészekkel felújított kormányművek, amik jóval kedvezőbbek az új termékek árainál.