Elektromos kormányoszlop javítás

PlayPause
Slider

ELEKTROMOS KORMÁNYOSZLOPOK 2 ÉV GARANCIÁVAL !

Renault Megane, Fiat Punto 2, Grande punto, Hynday i30, Opel Corsa B, C, Nissan Micra, Kia Soul, Opel Meriva, Opel combo, stb. 

+3630 878 ****22 08

Ha az elektromos kormánymű nem működik vagy javítani tudjuk vagy csere kormányoszlopot biztosítunk!
Ha az autóban elektromos rásegítéssel működik a kormányzás, egyszerűen elektromos kormányműnek vagy elektromos szervónak nevezzük.
Elektromos kormánymű? Elektromos kormányoszlop? Elektrohidraulikus szervószivattyú?
Minden esetben számíthat ránk.
Hozza be a kiszerelt kormányoszlopot személyesen (1062 Budapest Bajza utca 62.) vagy kérjen futárt!

Budapesten és országosan is.

– Olajfolyás elkerülésére csomagolja dupla nejlonba az alkatrészt!
– Védje a csatlakozókat, kiálló részeket – gondosan csomagolja be!
– Erős falú kartondobozt használjon,
töltse ki a dobozban az üres részeket, hogy az alkatrész ne mozoghasson!


Hétköznapokon 8.00-18.00 órán belül munkatársunk általában 1 órán belül visszahívja. Igényét hétvégén is leadhatja, igyekszünk mihamarabb válaszolni.

Elektromos kormányművek típusai és a javítás árai:

Elektromos kormányoszlop 69 eFt-tól.
1-3 munkanapon belül kész, 1 év garanciát vállalunk.
Bruttó ár, garanciával. Kormánymű és szervó javításra szakosodott cég vagyunk.

Gyakori autótípusok elektromos kormányoszlop, elektromos szervó hibákkal:
Renault Megane, Nissan Micra, Fiat Punto 2, Fiat Grande Punto, Hyunday i30, Opel Corsa A, Corsa B, Kia Soul, opel Meriva, Opel Combo

Elektromos kormánymű hibák, hibajelenségek, amikkel leggyakrabban találkozunk:
Egyáltalán nem működik, kitekeri a kormányt egyik irányba, egyik irányba nem segít rá, furcsa hangokat lehet belőle, nem kommunikál.

Elektromos kormányművek, kormányszervók hibái és javításuk:

Elektromos kormánymű – Elektromos hibák: kommunikációs hiba, vezérlési hiba, elektromotor hiba. A hibás alkatrészek vagy javíthatók vagy gyári alkatrészekkel pótolhatók. Hangos működés, kattogó zaj esetén mechanikai hiba valószínű, ilyenkor a kopott, törött alkatrészeket kell cserélni.

Elektrohidraulikus szivattyúknál az ismert hibajelenségek: néha megy néha nem, teljesen megállt. Oka lehet olajfolyás vagy beázás, mindkettő károsíthatja az elektronikát. A hibás alkatrészek cseréjére és tökéletes tömítettségre van szükség.

Elektromos kormányoszlop hibái: kitekeri oldalra a kormányt, egyik oldalra nincs szervó vagy egyáltalán nincs. A hibát okozhatja a kormányszög jeladó meghibásodása, a rossz kommunikáció. Mechanikai hiba esetén szorulhat, zajt hallhatunk ami a hibás alkatrészek cseréjével javítható.

Elektromos kormánymű meghibásodásakor legtöbbször egyáltalán nincs szervó. A legösszetettebb típus, hibája lehet elektromos (kommunikáció, vezérlési hiba, elektromotor hiba) és mechanikus (kopás, törés). Elsődleges a pontos hibameghatározás.

Számos típusból tartunk cseredarabot raktáron, így még gyorsabb megoldódhat az elektromos kormányművel kapcsolatos probléma.

A hiba meghatározása és a javított alkatrész működésének ellenőrzése is csak az erre a célra speciálisan fejlesztett kormánymű teszt-berendezéssel végezhető.

A hibás alkatrészek cseréje csak gyári vagy minimum ennek megfelelő minőséggel végezhető.
A javítás után a szervó helyes működése a berendezéssel ellenőrizhető.

Hogy történik a javítás?

– Futárt tudunk küldeni, aki elszállítja a kiszerelt elektromos kormányművet, kormányoszlopot, szervószivattyút az ország bármely pontjáról, vagy behozhatja személyesen is a 1062 Budapest, Bajza utca 62-be.
– Amint beérkezik hozzánk a kormánymű, megállapítjuk a hibát és felhívjuk telefonon, hogy pontosan mennyibe kerül a javítás.
– Megjavítjuk a kormányművet és visszaszállítjuk Ön/autószerelő címére vagy elviheti személyesen is.
– Ha ki van szerelve a kormánymű töltse ki a Futár és nyomja meg a „Kérem a futár” gombot az oldal tetején a jobb oldalon.
Ha kérdése van, ha szeretne többet megtudni a kormányműjavítás menetéről, részleteiről, hívjon minket. Szívesen segítünk!  +3630 878 ****22 08

Önnek milyen típusú szervója van? Ha nem tudja pontosan kérje telefonos segítségünket!

Még nincs kiszerelve?

A javításhoz a kormányoszlopot ki kell szerelni és a kulccsal együtt eljuttatni hozzánk.

Mi a teendő, ha a szerelő kiszerelte?
– Hozza be személyesen is a 1062 Budapest Bajza utca 62-be (ennek az az előnye, hogy így jut be hozzánk a kormánymű vagy szervószivattyú a leggyorsabban.
– Küldünk futárt a kiszerelt kormányműért, csak jelezze ezt felénk ezt a fenti „Futár Rendelése” kitöltésével vagy telefonon. Budapesten belül még aznap érte megy, az ország többi részére másnap.

Ha nem ismer megbízható autószerelőt vagy nem akar keresgélni, Budapesten a 16. kerületi partnerszervizünk ki is szereli Önnek. Évek óta dolgozunk velük, megbízhatóak. A ki-és beszerelés ára nettó kb 40 ezer forint, ez egy hozzávetőleges ár, függ a típustól, a rozsdásodás mértékétől, stb. Ha ezt választja, vigye az autóját a szervizbe, onnantól minden a mi dolgunk. A megjavított alkatrészeket visszaszerelik majd az autóba és Ön máris beülhet. További információért hívja ügyfélszolgálatunkat. +3630 878 ****22 08

Miért érdemes a Keraprogress Kft-t választani?
1 vagy 2 nap javítási idő. Amíg a kormányművet javítjuk, az autó általában foglalja a helyet az emelőn. Ezért igyekszünk a leggyorsabban megjavítani.
Nálunk a porvédők cseréje benne van az árban. Ez akadályozza meg, hogy ne rozsdásodjon a kormánymű. Ha ez nem megfelelő, a kormánymű néhány hónapon belül tönkremehet.
H-engedély – minden javításra.
Kormánymű Javító Specialista vállalkozás vagyunk. Mi általában akkor is tudunk segíteni, amikor mások már felteszik a kezüket.
Elektromos kormányművet, elektromos kormányoszlopot, elektrohidraulikus szervót is javítunk.
Javítunk golyóorsós kormányműveket is (teherautók,kamionok, buszok kormányművei)
Mi történik, ha nem javítható a kormánymű? Mi akkor sem hagyjuk cserben ha a kormányműve nem javítható. Ilyenkor külföldről hozunk be kormányművet kedvező árakon, garanciával. Készleten is tartunk sok gyakori típust.

Hogyan csomagolja be a kormányoszlopot, ha mi küldjük a futárt?
– Keményfalú kartondobozba csomagolja a kulccsal együtt. és töltse ki az üres részeket, hogy a kormányoszlop ne mozoghasson, a kiálló csatlakozók ne sérülhessenek.
– Töltse ki a dobozban az üres teret papírral, ronggyal.
– Zárja le a dobozt ragasztószalaggal.
– Töltse ki és küldje el az oldal tetején a “Kérem a kormánymű elszállítását” formot.

Érdeklik a kormányműjavítás részletei?
Ahhoz, hogy meg tudjuk tisztítani a kormánymű alkatrészeit, darabjaira kell szednünk. Ezután látható pontosan a hiba oka. A kopott alkatrészeket cseréljük, ezek lehetnek: csapágyak, perselyek, teflongyűrűk, szimeringek. A rozsda okozta berágódásokat visszamunkáljuk. Nem dolgozunk olcsó anyagokkal, nehogy egy pár ezer forintos spórolás később sok bosszúságot és súlyos tízezres költségeket okozzon. Ellenőrizzük az axiális csuklókat, cseréljük a porvédő gumiharangokat. Az összeszerelést követően beállítjuk a kormányművet, hogy működése optimális legyen. Javításainkhoz „H”-engedéllyel ellátott megfelelőségi tanúsítványt adunk.
A kormánymű javítása után fontos a futómű beállítása is, ami pár ezer forintos tétel, ne feledkezzen meg róla.

Javítjuk kisteher gépjárművek, teherautók, kamionok, buszok kormányműveit is.
Ezek részleteiről telefonon tudnak felvilágosodást adni a műszaki kollégák. +3630 878 ****22 08

Mire figyeljen ha kormányművet akar vásárolni?
– A cseredarab beszámítása. Mi a leadott alkatrész árát azonnal beszámítjuk az árba.
– Pontos kormánymű típus /gyári szám, alvázszám.

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Ha szeretne árajánlatot kérni fotózza le a forgalmit és küldje el nekünk. Ha már ki van szerelve a kormánymű, küldje el a gyári számát.
• Emailben a címre és
• Viber-en, Whatsup-on a +3630 878 ****22 08 -as számra és ajánlatot adunk a megfelelő kormányműre.

Ismert gyártók termékeit forgalmazzuk, ezek gyári minőséggel azonos alkatrészekkel felújított kormányművek, amik jóval kedvezőbbek az új termékek árainál.