Loading

Kapcsolat

Kormányműfelújítás országosan!

Elektromos és hidraulikus kormányművek, kormányoszlopok, elektromos szervószivattyúk javítás és csere.

Két ügyfélszolgálati irodával, 25 ki- és beszerelést végző partnerszervizzel, futárszolgálattal az egész ország területén számíthat ránk. A felújítandó alkatrészt behozhatja személyesen is hozzánk vagy vegye igénybe futárszolgálatunkat.

VW Passat Tiguan Touran Audi Q3 elektromos kormánymű cseredarab (800 × 452 px)

Miért minket válasszon?

Mi a kiszerelt alkatrészeket javítjuk és forgalmazunk cseredarabokat. Ebben vagyunk specialisták.

Szüksége van egy jó szervizre a ki és beszereléshez? Vegye igénybe ellenőrzött szervizpartnereinket! Kérje az elérhetőséget diagnosztikára vagy ki-és beszereléshez. Lakóhelyéhez közeli, ellenőrzött, bevált szervizek.

Hasznos tippek a kormányműfelújításhoz

Pontos diagnosztika – első lépés a kormányműfelújítás során. Ez okozza a hibát, amit tapasztalunk? Ez kopog, ez folyik? Az autóban az EPS, ESP, ABS, stb. elektromos rendszerek működése összefügg. Győződjön meg róla a szakember, hogy valóban elektromos szervóhiba áll fenn. Elektromos szervók esetén szükségesek kiolvasott hibakódok.

A javítás vagy felújítás minősége – a legfontosabb szempont! Milyen minőségben lesz felújítva a kormánymű? Kérdezzünk rá: ki lesz cserélve az összes tömítés és porvédő harangok is? Milyen alapanyagokkal dolgoznak? Bár nehezen ellenőrizhető, csak akkor döntsünk egy adott cég mellett, ha a válasza számunkra hitelt érdemlő. Legtöbbször jó visszajelzés az is, hogy milyen Google értékeléseket találunk az adott cégről.

Kiszerelés – A kormánymű vagy elektromos szervó javításához az alkatrészt ki kell szerelni. Válasszuk meg jól a kiszerelést és visszaszerelést végző szervizt. Ha nincs megbízható szerviz kapcsolata, kérjen ellenőrzött szervizpartnert a lakóhelyéhez közel.

Tesztberendezések – kérdezzünk rá, hogy letesztelik-e a kormányműveket, elektromos kormányoszlopokat a javítás vagy felújítás után. Ez szükséges minden forgalmazott termék esetében, de sokszor elmaradhat.

Passat Tiguan Touran Golf Audi Q3 elektromos kormánymű cseredarab beazonosítás

Ügyintézés – Ellenőrizzük, mennyire készségesek az ügyfélszolgálaton. Elérhetőek telefonon? Visszahívnak? Tartják azt, amit megígértek? Ha kételyünk merül fel közben, lehet hogy érdemes mást választanunk.

Csomagolás – A javítandó alkatrészt ingyenesen elszállítjuk Öntől. Ha összekészíti a csomagot tartsa be javasoltakat. Nem megfelelő csomagolás miatt a futárcég visszafordíthatja a csomagot, ami feleslegesen növeli a javítás idejét.

Budapesti Iroda
HU-1143 - Budapest - Gizella út 18.
Salgótarjáni Iroda
HU-3100 - Salgótarján - Kossuth út 2.
Telefon
+36 30 083 3553
Nyitvatartás
H-P: 08:00 - 16:00 Átvevő pontok: H-P: 9:00 - 15:00

Írjon nekünk

Ügyfélszolgálatunk 8-17 óráig elérhető: kollégáink rövid időn belül válaszolnak!

    ×
    GYORS ÁRAJÁNLAT