Loading

Elektromos szervójavítás

Elektromos kormánymű? Elektromos kormányoszlop? Elektrohidraulikus szervószivattyú? Minden esetben számíthat ránk. Elektromos szervókban specialisták vagyunk, a kiszerelt szervóegységet javítjuk vagy cseréljük. Ha az elektromos szervó nem működik vagy javítani tudjuk vagy csere darabot biztosítunk.

1 - csere kormányművek azonnal Peugeot 207 elektromos kormánymű

Elektromos kormánymű típusok, melyek a leggyakoribbak: Ford Focus, Ford C-Max, S-Max, Audi A4, A5, A6, BMW F széria, Volkswagen Caddy, Tiguan, Passat CC, B7, B8, Touran, Mercedes B-Klasse, Skoda SuperB, Octavia, Seat Leon, Lexus IS, GS, Mazda 6GH, Peugeot 207, Suzuki Sx4

Elektromos kormánymű hibák: elektromos kormánymű meghibásodásakor legtöbbször egyáltalán nincs szervó. A legösszetettebb típus, hibája lehet elektromos (kommunikáció, vezérlési hiba, elektromotor hiba) és mechanikus (kopás, törés). Elsődleges a pontos hibameghatározás, hibakódok.

Kormánymű javítás vagy csere: a leggyakoribb típusokból tartunk raktárkészletet. Ha a keresett típus nem elérhető, a javítás árában biztosítunk cseredarabot 3-4 munkanapon belül.

Elektromos kormányoszlop típusok, melyekkel a leggyakrabban találkozunk: Kia C’eed, Fiat Punto 2, Grande Punto, Hyundai i30, Accent, i40, i10, i20, Opel Corsa C, D, Meriva (A), Kia Picanto, Kia Venga, Lancia Ypsilon, Fiat 500

Elektromos kormányoszlop hibák: kitekeri oldalra a kormányt, egyik oldalra nincs szervó vagy egyáltalán nincs. A hibát okozhatja a kormányszög jeladó meghibásodása, a rossz kommunikáció. Mechanikai hiba esetén szorulhat, zajt hallhatunk.

Kormányoszlop javítás vagy csere: minden elektromos kormányoszlopot elektro-mechanikai tesztpadon vizsgálunk be. Elektromos hibák esetén a vezérlő panelt javítjuk, a mechanikai hibák az alkatrészek (áthajtó mechanika, csigakerék, stb) cseréjével javíthatók. A legtöbb típusból rendelkezünk azonnal elvihető cseredarabbal. 

2- elektromos kormányoszlopok Kia Ceed Punto Hyundai i30 i40
3 - elektromos szervoszivattyúk felújítás csere KOYO TRW Fabia

Elektrohidraulikus szervószivattyú típusok: Skoda Fabia, VW Polo KOYO/TRW, Mercedes A, Vaneo, Peugeot 307, 407, Expert, Citroen C4, C8, Opel Meriva B, Astra H, G, Vectra C, Vivaro, Seat Ibiza, Audi A2, Dacia Duster, Sandero, Renault Master, Trafic

Elektromos szervóhibák, melyekkel leggyakrabban találkoznak ügyfeleink: egyáltalán nem működik; világít a műszerfalon a hibalámpa; kitekeri a kormányt egyik irányba, az egyik irányba nem segít rá, nem kommunikál, elmegy a szervó menet közben, de újraindításkor visszajön.

Szivattyú javítás vagy csere: minden elektrohidraulikus szivattyút javítunk néhány napos átfutással. A leggyakoribb típusokból tartunk raktáron cseredarabot, a munkanapokon 12.00-ig megrendelt szivattyúk futárral a következő munkanapon érkeznek. 

Hozza be a kiszerelt szervóegységet személyesen (1143, Budapest, Gizella út 18) vagy kérjen futárt!

Miért válasszon minket?

 • javítás és csere is
 • rövid átadási határidő
 • 10 év szakmai tapasztalat
 • elektromos és mechanikai tesztberendezések
 • futár

Ön csak csomagolja be, a futár viszi a címkét. Védje a csatlakozókat, a kiálló részeket gondosan csomagolja be, erős falú kartondobozt használjon, töltse ki a dobozban az üres részeket, hogy az alkatrész ne mozoghasson a dobozon belül!

Elektromos szervo felújítás Audi A6 -2

Elektromos kormánymű, kormányszervók hibák, hibajelenségek és javításuk

Elektromos kormányműveknél fellépő elektromos hibák leggyakrabban: kommunikációs hiba, vezérlési hiba, elektromotor hiba. A hibás alkatrészek vagy javíthatók vagy gyári alkatrészekkel pótolhatók. Hangos működés, kattogó zaj esetén mechanikai hiba valószínű, ilyenkor a kopott, törött alkatrészeket kell cserélni.

Elektrohidraulikus szivattyúknál az ismert hibajelenségek: néha megy néha nem, teljesen megállt. Oka lehet olajfolyás vagy beázás, mindkettő károsíthatja az elektronikát. A hibás alkatrészek cseréjére és tökéletes tömítettségre van szükség.

Elektromos kormányoszlop hibái: kitekeri oldalra a kormányt, egyik oldalra nincs szervó vagy egyáltalán nincs. A hibát okozhatja a kormányszög jeladó meghibásodása, a rossz kommunikáció. Mechanikai hiba esetén szorulhat, zajt hallhatunk, ami a hibás alkatrészek cseréjével javítható.

Elektromos kormánymű meghibásodásakor legtöbbször egyáltalán nincs szervó. A legösszetettebb típus, hibája lehet elektromos (kommunikáció, vezérlési hiba, elektromotor hiba) és mechanikus (kopás, törés). Elsődleges a pontos hibameghatározás.

Számos típushoz azonnal vihető cseredarab

 • A gyakran előforduló típusokból tartunk azonnal vihető cseredarabot raktáron, így még gyorsabban megoldódhat az elektromos kormánymű meghibásodása miatti leállás.
 • A hiba meghatározása és a javított alkatrész működésének ellenőrzése is csak az erre a célra speciálisan fejlesztett kormánymű teszt-berendezéssel végezhető.
 • A hibás alkatrészek cseréje csak gyári vagy minimum ennek megfelelő minőséggel végezhető.
 • A javítás után a szervó helyes működése a berendezéssel ellenőrizhető.

Hogy történik az elektromos szervó, kormányszervó javítás?

 • futárt tudunk küldeni, aki elszállítja a kiszerelt elektromos kormányművet, kormányoszlopot, szervószivattyút az ország bármely pontjáról, vagy behozhatja személyesen is a 1143, Budapest, Gizella út 18-ba.
 • Amint beérkezik hozzánk a kormánymű, a megbontásos állapotfelmérés után telefonon megbeszéljük pontosan mit kell elvégezni és mennyibe kerül a javítás.
 • Megjavítjuk a kormányművet és visszaszállítjuk az Ön vagy az autószerelő címére illetve átveheti személyesen is.

Ha ki van szerelve a kormánymű töltse ki a Kérem a futárt! űrlapot és Önnek már nincs más dolga mint a gondos csomagolás.

Ha kérdése van, szeretne többet megtudni a kormányműjavítás menetéről, részleteiről, hívjon minket. Szívesen segítünk!

Elektromos szervojavítás Porche Macan -3

Önnek milyen típusú szervója van? Ha nem tudja pontosan kérje telefonos segítségünket!

Még nincs kiszerelve a szervóegység?

A javításhoz a szervót ki kell szereltetni, és eljuttatni hozzánk. Ha nem ismer megbízható autószerelőt vagy nem akar keresgélni, Budapesten a 16. kerületi partnerszervizünk elvégzi Önnek a ki- és beszerelést. Évek óta dolgozunk velük, megbízható és szakmailag felkészült csapat, kormányoszlopok kiszerelését például 1-2 napos határidővel is tudják vállalni.

A ki-és beszerelés ára nettó kb 40 ezer forint, ez egy hozzávetőleges ár, függ a típustól, a rozsdásodás mértékétől, stb. Ha ezt választja, vigye az autóját a szervizbe, onnantól minden a mi dolgunk, egymás közötti futárral megoldjuk, hogy az alkatrésze hozzánk be, majd a szervízbe visszakerüljön . A megjavított alkatrészeket visszaszerelik az autóba és Ön máris beülhet.

 

Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk 8-17 óráig elérhető: kollégáink rövid időn belül válaszolnak!

Messengeren

Írok, kérdezek vagy csatolmányt, fényképet küldök

Viberen

Írok, kérdezek vagy küldök fotót az alkatrészről, forgalmiról

Visszahívást kérek

Kollégánk munkaidőben visszahívja, ha megadja a számát!

Visszahívást kérek

Kollégánk munkaidőben visszahívja, ha megadja a számát!

Mi a teendő, ha a szerelő kiszerelte?

 • Hozza be személyesen is a 1143, Budapest, Gizella út 18-ba (ennek az az előnye, hogy így jut be hozzánk a kormánymű vagy szervószivattyú a leggyorsabban.
 • Küldünk futárt a kiszerelt kormányműért, csak jelezze ezt felénk ezt a fenti „Küldjék a Futárt” kitöltésével vagy telefonon. Az ország bármely pontján másnap felveszi a becsomagolt szervóegységet a GLS.
Ford Focus Ford C-Max eleketromos szervojavítás és csere -4

Miért érdemes az EPS Optimum Kormányműszerviz Kft-t választani?

1 vagy 2 nap javítási idő leggyakrabban. Amíg a kormányművet javítjuk, az autó általában foglalja a helyet az emelőn. Ezért igyekszünk a leggyorsabban elvégezni a felújítást.

Az általunk felújított kormányművekhez a porvédők cseréje benne van az árban. Ez akadályozza meg, hogy ne rozsdásodjon a kormánymű. Ha ez nem megfelelő, a kormánymű néhány hónapon belül tönkremehet.

H-engedély – minden javításra.

Kormánymű Javító Specialista vállalkozás vagyunk. Mi általában akkor is tudunk segíteni, amikor mások már lemondanak a szervó felújításáról. De mi történik, ha valóban nem javítható a kormánymű? Mi akkor sem hagyjuk cserben, ilyenkor külföldről hozunk be kormányművet kedvező árakon, garanciával. Készleten is tartunk sok gyakori típust.

Hogyan csomagolja be az elektromos szervót, ha mi küldjük a futárt?

 • Keményfalú kartondobozba csomagolja, és feltétlenül töltse ki az üres részeket, hogy a kormányoszlop, a szivattyú vagy az elektromos kormánymű ne mozoghasson a dobozon belül.
 • Csomagolja körül a kiálló csatlakozókat, műanyag részeket, hogy azok ne sérülhessenek.
 • Töltse ki a dobozban az üres teret papírral, ronggyal, hogy ne utazzon a dobozon belül az alkatrész, mert az szétverheti a dobozt.
 • Zárja le a dobozt ragasztószalaggal.

Érdeklik a kormányműjavítás részletei?

Ahhoz, hogy meg tudjuk tisztítani a kormánymű alkatrészeit, darabjaira kell szednünk. Ezután látható pontosan a hiba oka. A kopott alkatrészeket cseréljük, ezek lehetnek: csapágyak, perselyek, teflongyűrűk, szimeringek. A rozsda okozta berágódásokat visszamunkáljuk. Nem dolgozunk olcsó anyagokkal, nehogy egy pár ezer forintos spórolás később sok bosszúságot és súlyos tízezres költségeket okozzon.

Ellenőrizzük az axiális csuklókat, cseréljük a porvédő gumiharangokat. Az összeszerelést követően beállítjuk a kormányművet, hogy működése optimális legyen. Javításainkhoz „H”-engedéllyel ellátott megfelelőségi tanúsítványt adunk.

A kormánymű javítása után fontos a futómű beállítása is, ami pár ezer forintos tétel, ne feledkezzen meg róla.

Elektromos szervokormány felújítás - szervojavítás -5

Mire figyeljen ha kormányművet akar vásárolni?

 • A cseredarab beszámítása. Mi a leadott alkatrész árát azonnal beszámítjuk az árba.
 • Pontos kormánymű típus /gyári szám, alvázszám – szakértő beazonosítás szükséges!

Ha a leggyorsabban szeretne árajánlatot kapni, akkor fotózza le a forgalmit és küldje el nekünk. Ha már ki van szerelve a kormánymű, küldje el a gyári számát.

Telefonon a +36 30 083 3553-as számon éri el ügyfélszolgálatunkat és ajánlatot adunk a megfelelő elektromos kormányoszlopra, kormányműre, elektrohidraulikus szivattyúra.

Ismert gyártók termékeit forgalmazzuk, ezek gyári minőséggel azonos alkatrészekkel felújított kormányművek, amik jóval kedvezőbbek az új termékek árainál.

×
GYORS ÁRAJÁNLAT